VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

VISUOMENĖ

2024.07.23. Ką geriausia dovanoti draugystės metinių proga?

 

Draugystės dovanos – puikus būdas švęsti Draugystės dieną! Galbūt to nepažymėjote savo kalendoriuje, bet turėtumėte tai padaryti ir jokiais būdais nepamiršti tokios ypatingos progos! Pagalvokite, kokie svarbūs jums yra jūsų geriausi draugai, ir padovanokite jiems apgalvotas dovanas, galbūt ką nors pritaikyto, kad įamžintumėte jūsų ryšį.

Ar turite nupirkti jubiliejinę dovaną savo draugams?

Įprasta, kad poros vestuvių metines švenčia tik viena su kita, tačiau kai kurios gali norėti savo sceną atšvęsti su šeima ir draugais. Visada mandagu nusiųsti geriausius linkėjimus ir, jei pageidaujate, dovaną. Taip pat neturėtumėte jausti pareigos kiekvienais metais įteikti dovaną savo draugams. Taigi, kada perkate jubiliejinę dovaną draugams? Laikas apsvarstyti dovaną, tačiau nebūtina jų dovanoti kiekvienais metais, pvz. galite pasirinkti, 10-ąsias, 25-ąsias ir 50-ąsias vestuvių metines, taip pat metus, kai pora rengia jubiliejaus vakarėlį.

Kokia gera vestuvių metinių dovana draugams?

Ieškote jubiliejaus dovanų idėjų draugams? Ieškant tobulos dovanos reikia atsiminti keletą klausimų. Pirma, kokie jūsų santykiai su pora? Jei porą pažįstate seniai, sentimentali dovana, pavyzdžiui, įrėmintas paveikslas, gali būti geras pasirinkimas. Jei poros taip pat nepažįstate, labiau tiktų praktiška dovana, pavyzdžiui, virtuvės reikmenys, žiedinis dubuo ar šampano butelis. Taip pat turėtumėte paklausti savęs, ką pora mėgsta. Dovana, skirta bendram interesui, gali virsti apgalvotu pasimatymų vakaru porai.

Personalizuotos dovanos

Internete ir specialiosiose parduotuvėse tikrai rasite tokių dovanų, nes jos yra populiarios. Pavyzdžiui puodelis su nuotrauka, pakabukas ar dar kažkas kas primins gyvenimo akimirką.

Universalios dovanos

Tai dovanos kurios patiks kiekvienam. Puikus pasirinkimas dovanų kuponas, kuriuo jūs galite leisti išsirinkti pramogą patiems iš sąrašo arba tiesiog išrinkti kuponą jau su aktyvia pramoga. Žinoma tikrai rasite dovanų kuponų ir su poilsio pramogomis. Taip pat pramogos dviem, pavyzdžiui vandens parke ar SPA su nakvyne. Tokia dovana turi platų pasirinkimą, todėl neturėtų būti sunku išsirinkti. Tokia dovana draugei tikrai patiks ir paliks geriausius prisiminimus ir įspūdžius, ypač jeigu dovaną galite panaudoti dviem. 

Atgal