VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Sveikata

03 23. Kviečiama į nacionalinį sveikatos egzaminą

Juozas Elekšis

Sukviesti į Sveikatos apsaugos ministeriją žurnalistai informuoti apie organizuojamą sveikatos egzaminą. Žmonių žinios savanoriškai bus tikrinamos balandžio 6 – 7 dienomis. Egzaminą organizuoja visuomeninė iniciatyva „Saugok save“, Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras, kartu su Sveikatos apsaugos, Švietimo ir mokslo ministerijomis, Lietuvos mokslų akademija ir Europos ligų kontrolės ir prevencijos centru.

Su konkurso sąlygomis supažindina (iš kairės) — Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro direktorius Saulius Čaplinskas, Sveikatos apsaugos viceministras Audrius Klišonas, visuomeninės organizacijos „Saugok save“ vadovė Dalia Vencevičienė ir AIDS centro darbuotoja Beata Bukotaitė

Galutiniems nugalėtojams išaiškinti pasirinkta balandžio 7 – oji, Pasaulinės sveikatos diena. Užsiregistruoti egzaminui bus galima nuo balandžio 6 d. 9 val. iki balandžio 7 d. 24 valandos interneto svetainėje „saugoksave.lt“. Žmonės per ribotą laiką turės atsakyti į 40 klausimų. Prieš tai kovo nuo kovo 6 iki balandžio 5 d. bus galima pasitreniruoti bandomųjų egzaminų serijoje. Gerai pasirodę bus apdovanojami prizais. Svarbiausias prizas - kelionė į Stokholmą.

Atgal