VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Sportas

08 28. „Sabonio krepšinio centras“ kviečia į atvirų durų dieną

Vasarai baigiantis ir naujiems mokslo metams artėjant, tėvams vis dažniau kyla klausimas – „kokį sporto būrelį lankyti vaikui?“ Krepšinio sporto šakai neprarandant populiarumo Lietuvoje, kviečiame jūsų vaiką pradėti savo krepšininko karjerą čempionus ugdančioje krepšinio mokykloje – „Sabonio krepšinio centre“.

Tradiciškai rengiamoje „Atvirų durų dienos“ šventėje, kuri vyks rugsėjo 8 dieną, 11 val. „Sabonio krepšinio centre“ (Pašilės g. 41, Kaunas), vos tik pravėrę mūsų centro duris kartu su savo atžalomis iškart pajusite modernumu ir šiuolaikiškumu dvelkiančią krepšinio dvasią. Turėdami aukščiausio lygio sąlygas reikalingas krepšinio žvaigždės ugdymui: 4 apšildomas sales, su danga apsaugančia nuo traumų, persirengimo kambarius su dušinėmis, kavinę, kurioje gaminamas šviežias maistas, kvalifikuotų ir profesionalių trenerių priežiūrą, kurie dirba pagal treniravimo metodikas pagrįstas moksliniais tyrimais ir administracijos personalą, kuris sukurs užimtumo, talentų vystymo ir karjeros planavimo galimybes, žinome, jog atkakliu darbu treniruotėse po 12-os metų praleistų mūsų organizacijoje, jūsų vaikas mūsų centrą paliks būdamas daugkartinis įvairių čempionatų ir turnyrų nugalėtoju ar net gins Lietuvos garbę būdamas krepšinio rinktinių narys.

Šių metų „Atvirų durų dienos“ šventės programa:

  •       11.00 – 11.20 val. - ekskursija po „Sabonio krepšinio centrą“;
  •       11.20 – 11.30 val. - šventės atidarymas;
  •       11.30 – 11.45 val. - susitikimas su krepšinio žvaigžde;
  •       11.45 – 12.00 val. – parodomoji krepšinio treniruotė;
  •       12:00 – 12.30 val. – sportinės estafetės vaikams ir loterija.

Pasibaigus šventei galėsite pasikonsultuoti rūpimais krepšinio klausimais su centro treneriais, administracijos darbuotojai papasakos treniruočių lankymo sąlygas. Treniruotis mūsų centre kviečiame visus 6 – 18 metų vaikinus. Renkamos naujos 2003 – 2005 metais gimusių berniukų grupės.

Naujiena – pradėję bendradarbiavimą su įvairiomis miesto edukacinėmis įstaigomis, šiemet įvairaus amžiaus grupėms treniruotės bus vykdomos ir šiose Kauno mokyklose: „Panemunės“, „Rasos“, „Ąžuolo“ ir „Julijanavos“. Galvojame, jog tai bus daug patogiau tiems berniukams, kurie, dėl vienų ar kitų priežasčių, negali pasiekti mūsų centro. Treniruotes mokyklose ves „Sabonio krepšinio centras“ treneriai.

Renginio metu vyks loterija, kurios metu burtų keliu galėsite laimėti metinę abonementinę treniruočių narystę ir kitus prizus. Ieškokite mūsų „Atvirų durų dienos“ skrajučių, užpildykite joje reikiamą informaciją ir atsineškite į šventę.

Visus krepšiniui neabejingus žmones kviečiame į tradicinę „Sabonio krepšinio centras“ „Atvirų durų dienos“ šventę, nes tikras krepšinis prasideda čia…

Renginys nemokamas.

Daugiau informacijos rasite mūsų internetiniame puslapyje - www.saboniocentras.lt. O taip pat į visus jums rūpimus klausimus atsakysime, jeigu paskambinsite šiais telefonais: tel.: 8-37 352 367 arba mob. tel.: +370 61 020 214.

 

Informaciją parengė

„Sabonio krepšinio centras“

Atgal