VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Skelbimai

12 29. Skelbimai

2012-12-03 d. nutartimi Kauno apygardos teismas iškėlė bankroto bylą UAB „Euremstata“(įmonės kodas 302600274, Tvenkinių g.8, Šakių k., Kauno rajonas), įmonės administratoriumi paskyrė UAB “Genora” įgaliotą asmenį Ireną Stankevičienę, tel. 868024080.Nutartis įsiteisėjo 2012-12-14. Kreditoriniai reikalavimai priimami iki 2013-01-28 adresu : Draugystės g.19, Kaunas LT 51230. Pranešame, kad Įmonės sudarytos sutartys, kurių vykdymo terminas dar nepasibaigė, toliau nebus vykdomos ir šios sutatys laikomos pasibaigusiom.


2000 metais balandžio 30 d. Algirdas Pilvelis nupirko UAB “Lietuvos aido” akcijas kartu su VšĮ “Lietuvos aido galerija”, kuri buvo įregistruota barboros radvilaitės g.9/maironio g.1 I aukštge ir užėmė apie pusę pirmojo aukšto patalpų. Galerijos direktorė Diana Stomienė per 2 išeigines dienas nepranešusi UAB”Lietuvos aido” direktoriui Algirdui Pilveliui, pasamdė krovėjus ir automobilį ir visa UAB ”Lietuvos aidas”  buvusį VšĮ “Lietuvos galerijoje” pasikolintą turtą išsivežė nežinia kur. Išvežta kartotekos specialiai pagamintos spintos, spintelės, paveikslų remain, kai kurie paveikslai, šviestuvai ir dalis reikalingų galerijai baldų. Kai buvęs Seimo Sauliui Stomai pateko į labai negražią istoriją dsu jauna žurnaliste, kurią jis pavadino “žaliaake”, tuomet žinoma žurnalistė A.Kudabienė kreipėsi į buvisi`ą žmoną D.Stomienę, ši teigė, kad ji išsiskyrusi S.Stoma gyvena po vienu stogu, tik atskiruose kambariuose. Ar taip yra, didelis klausimas, bet A.Kudabienė, pristatydama D.Stomienę teigė, kad pastaroji yra galerijos savininkė ir dirba labai gerai. Tačiau D.Stomienė nuslėpė tikrą istoriją, kad ji yra “Lietuvos aido galerijos” direktorė, tos pačios, kurios turtą pasisavino iš UAB “Lietuvos aido”, nepranešusi UAB direktoriui Algirdui Pilveliui, kai pastarasis nupirko didįjį kontrolinį paprastų vardinių akcijų paketą.

Bankroto administratorius UAB “Banca Rupta” kviečia visus suinteresuiotus fizinius ir juridinius asmenis kreiptis adresu Baltrušaičio g.9-166, Vilnius, tel./fax 2353020, el.p. [email protected]  ir pareikšti pretenzijas .


ĮMONĖ PERKA

Mišką su žeme arba išsikirtimui Žemaitijoje

*Kerta, traukia

*Miškotvarkos projektai

*Biržių atrėžimas

Tel.860990333.


Lietuvos skautų sąjungos “Valdovų rūmai” tunto skautai, vadovaujami skauto Vyčio skautininko Ričardo Simonaičio, padovanojo valstybės laikračiui “Lietuvos Aidas” Lietuvos trispalvę.

Jos iškilmingas pakėlimas vyks sausio 1 d. 11 val. Barboros Radvilaitės  g.9, Vilnius, prie redakcijos pastato.


Perka:

Brangiai perkame mišką su žeme arba išsikirtimui, žemes, pievas.

Visoje Lietuvoje. Atsiskaitome iš karto.

Tel.8 676 41155.

 

Atgal