VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Politika, aktualijos

03.26. Valdanti dauguma atrodo apgailėtinai

Ramūnas Karbauskis

 

Tuo metu, kai daugiau nei 100 NVO kreipiasi į I. Šimonytę ir klausia, kodėl organizacijų balsas tapo nebesvarbus, valdantieji toliau „smaginasi" su projektų registravimu Seime, kurį baigia paversti patyčių iš Tautos ir jos valios paniekos simboliu. Valdantiesiems užteko 100 dienų, kad laisvė asocijuotųsi su šeimos niekinimu, kišimusi į vaikų auklėjimą taip, kaip jį supranta homoseksualai, narkotikų legalizavimu, draudimais reikšti savo nuomone ir kitaminčių persekiojimu.

Valdantiesiems laisvė asocijuojasi su šeimos niekinimu. Shutterstock nuotr.

Dabar užsimota vaikams (!) keisti lytį. Nežinau, kas toliau jų sąraše – gal liko dar prostitucijos legalizavimas, kurį Laisvės partija žadėjo savo rinkėjams, bet tikrai ne COVID-19 suvaldymo planas, ne pagalba šeimoms ir senoliams, ne parama verslui, kuris negalėdamas veikti jau svyruoja ant bankroto ribos.

Valdanti dauguma atrodo taip apgailėtinai, jog gaila darosi net tų kelių krikščionių demokratų, kurie yra likę konservatorių frakcijoje. Situacija primena kažkokį iškreiptų veidrodžių festivalį maro metu. Žmonės praranda darbą, pajamas, miršta nuo COVID-19 komplikacijų, o valdžia sprendžia kaip skubiai pastatyti pisuarus moterų tualetuose Seime, bei leisti nepilnamečiams pasikeisti lytį. Tai akivaizdus pamišimas nuo valdžios pojūčio ir nesugebėjimas suvokti supančios realybės. Ir baisiausia, jog negali šauktis jų sveiko proto, ar atsakomybės prieš tautą, nes iš jų veiksmų ir siūlymų matosi, jog nei vieno, nei kito neatsiras.

 

Atgal