VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

NAUJIENOS

2024.06.10.Sumažės visų šitų nesąmonių ir tai tik pradžia

Vytautas Nemunaitis
 
Vilniaus savivaldybės Tarybos narys
 
Vakar daugelis politikos apžvalgininkų neslėpė savo apmaudo dėl rinkimų rezultato ir visas politines partijas, kurias užkniso nereguliuojama migracija, lgbtq ideologija, greenwashing'as ir kiti leftistų dalykai, vadino radikaliais dešiniaisiais :)
 
Taip, sumažės visų šitų nesąmonių ir tai tik pradžia.
 
Kodèl gi Lietuvoje kraštutiniais dešiniaisiais vadinamas Nacionalinis susivienijimas nepasinaudojo Europos nuotaikomis ir prapylè rinkimus? 
 
Priežastys gali būti dvi: arba jie yra kitos partijos "projektas" (nesakykite, kad niekad nesate apie tai girdėję), arba jie nuoširdžiai nesupranta kur jų bėda. Keista, nes ten politologų, o ne politikų partija.
 
Tai buvo aukščiausias taškas šiai partijai, per Seimo rinkimus prie didesnio rinkèjų aktyvumo Nacionalinis susivienijimas nesurinks vakar gautų 3,72%, o iki kitų savivaldos rinkimų bus kitų partijų, kurios atims iš jų elektoratą. 
 
Petras Gražulis
 
Žmonės buvo labiau linkę palaikyti kitus tautininkus ir Gražulio išrinkimas bent manęs nestebina. Nestebina ir kitus objektyviai mąstančius. Stebina tik tuos, kurie labai nenorėjo, kad jis liktų politikoje, bet dažniausiai jie nėra objektyvūs.
 
Keli dalykai, kurie nustebino:
▪️maniau Pinskuvienė pateks
▪️nesitikėjau, kad feministinis Žaliųjų partijos sąrašas surinks  net 4%
▪️Zuoko ir Paulausko duetas panašu, kad priėjo liepto galą. Partijai skubiai reikia imtis radikalių permainų, kitaip dings iš politinio žemėlapio 
Atgal