VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Kelionės

06.10.JAV pirmoji dama artimiausiu metu kraustysis į Baltuosius rūmus

JAV pirmoji dama artimiausiu metu kraustysis į Baltuosius rūmus
Praėjus penkiems mėnesiams po valdžios pasikeitimo Vašingtone pirmoji JAV dama Melanija Tramp (Melania Trump), pasak žiniasklaidos, ruošiasi kraustytis į Baltuosius rūmus. Portalas „Politico", remdamasis informuotais šaltiniais, rašo, kad automobiliai su JAV prezidento žmonos manta iš Niujorko į Vašingtoną pajudės birželio 14-ąją, praneša agentūra dpa.

Po Donaldo Trampo (Donald Trump) inauguracijos sausio 20-ąją Melanija ir poros sūnus Baronas (Barron) liko gyventi Niujorke, kur vaikas lankė mokyklą. Anot duomenų, Melanija yra pirmoji prezidento žmona nesenų laiko istorijoje, kuri ne iš karto apsigyveno valdžios centre.

„Persikraustymas dabar padės sudaryti įspūdį, kad prezidentas gyvena stabilioje, solidžioje santuokoje ir kad jis kontroliuoja savo asmeninį gyvenimą", - sakė istorikė Katerina Dželison (Katherine Jellison) iš Ohajo universiteto.

Niekas nemano, kad Melanija Tramp dabar galėtų sutrukdyti savo vyrui rašyti tviteryje neapgalvotas žinutes, teigia „Politico". Tačiau žmonės iš prezidento aplinkos esą tikina, kad pirmoji dama žinutes „Twitter" tinkle laiko žalingomis ir bent jau pamėgins šiek tiek pažaboti sutuoktinį.
Atgal