VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Būstas

2024.07.29. KOKIUOSE BALDUOSE YRA NAUDOJAMA VENTILIACINĖ SISTEMA?

 

https://www.pexels.com/photo/interior-design-of-kitchen-22743856/

Ventiliacinė sistema yra naudinga daugeliui baldų. Ypač spintoms, kuriose laikoma elektrotechninė medijų įranga, įvairios cheminės medžiagos. Taip pat ji praverčia spintelėse, kur laikomi maisto produktai, drabužiai ir skalbiniai, nes apsaugo viduje esančius daiktus nuo drėgmės kondensato ir pelėsinio grybelio. Baldų ventiliacinių grotelių galima įsigyti internetu elektroninėje parduotuvėje: https://www.ulmas.lt/lt/furnitura/stalvirsio-priedai-baldiniai-plintusai/baldines-ventiliacijos-groteles.

Kaip yra sukonstruotos asmeninių daiktų spintelės?

Sporto klubuose, pirtyse, darbovietėse, švietimo įstaigose, kitose viešose erdvėse yra naudojamos asmeninių daiktų saugojimo spintelės. Jos yra pagamintos iš lakštinio plieno. Jų duryse yra įrengti guminiai amortizatoriai, kurie garantuoja tolygų bei tylų uždarymą ir atidarymą.

O nepriekaištingą ventiliaciją ir apsaugą nuo drėgmės kaupimosi spynų viduje garantuoja jų viršuje ir apačioje sumontuotos vėdinimo angos, kurias dengia estetiškos išvaizdos ventiliacijos grotelės. Tai labai svarbu ten, kur išskirtinis dėmesys skiriamas higienai ir švarai.

Kaip yra ventiliuojamos rūgščių ir kitų cheminių medžiagų laikymui skirtos spintos?

Cheminių medžiagų laikymo spintose yra įrengtas ventiliacijos kanalas, kurio viršuje ir apačioje yra įtaisyti reguliuojami vožtuvai. Nedideli tarpai tarp ventiliacinių angų garantuoja, jog visos šių spintų lentynos yra deramai ventiliuojamos. Mokyklose, laboratorijos ir kitos paskirties patalpose naudojamų rūgščių saugojimo spintų konstrukcijos yra kuo puikiausiai ventiliuojamos.

Pačios spintos yra pagamintos iš labai tvirto aukšto slėgio laminato. Stiklinės durys garantuoja gerą šių spintų vidinių skyrių turinio matomumą. Spinta yra padalinta į du skyrius, kas leidžia skirtingus skysčius laikyti atskirtus vienas nuo kito. Tokios spintos yra sukomplektuotos su šešiomis polipropileno dėžėmis, kurios yra sustatytos ant ištraukiamų lentynų.

Kokių formų ventiliacijos groteles galima įsigyti internetinėse elektroninėse parduotuvėse?

Elektroninėse parduotuvėse už patrauklią kainą galima įsigyti labai kokybiškų pailgų bei apvalių , skirtingų dydžių ventiliacijos grotelių, skirtų baldams. Jos puikiai tarnauja kaip patikima priemonė tinkamai oro cirkuliacijai tiek namų, tiek darboviečių ar kitos paskirties viešųjų vietų balduose palaikyti. Šios rūšies prekių kataloguose yra nurodomi tikslūs grotelių matmenys ir kita svarbi informacija apie jas, kas leidžia pasirinkti pačią jums tinkamiausią ir kokybiškiausią prekę.

 

Atgal