VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

VISUOMENĖ

07.10. Žmonės tarsi gražiausi žiedai

Birutė Silevičienė,

Lietuvos kaimo rašytojų sąjungos ir valdybos narė

Gyvenu Vilniaus Žirmūnų mikrorajone, tad dažnai užsuku apsipirkti Žirmūnų gatvėje Nr.106 esančioje parduotuvėje „IKI“.  Jau seniai pamėgau šią parduotuvę, nes čia visuomet gausus ne tik šviežių vaisių, bet ir kitų prekių pasirinkimas, asortimentas nuolat atnaujinamas, tad net didžiausi gurmanai randa iš ko rinktis.

Vilioja konditerijos gaminių skyriaus kvapai, tortų puošnumas, šventei susiruošti nebūna sunku.

Maloniai stebina mėsos skyriaus vitrina. Lietuviai visuomet mėgo skaniai pavalgyti, tad  ir aš šeimą dažnai palepinu mėsos patiekalais. Parduotuvės prestižas – jos darbuotojai, jų darbo aplinka ir, be abejonės, nuotaika, bendravimas su klientais. Mėsos skyriuje dažnai sutinku itin paslaugų savo srities specialistą, mielai bendraujantį pardavėją Artūrą, pasiruošusį kiekvienam pasiūlyti išsirinkti: riebesnės ar liesesnės mėsos, šašlykų, kepsnių, o paprašius, mėsa ir sumalama. Turbūt reikia mikliai suktis, norint spėti paruošti tokį įvairų asortimentą, įtikti ir išrankiausiems? „Turėjau gerus dėstytojus, domėjausi dėstomais dalykais. Praktikuoju naujus receptus, noriu, kad pirkėjai liktų patenkinti esamu asortimentu ir pas mus visuomet pirktų“, - atsakė ponas Artūras.

Mieli ir paslaugūs parduotuvės darbuotojai Teresa Petkevič, Tatjana Teriošina,  Justyna Kropa, Andželika Fiodorovienė, Jekaterina Merlina, Rudolfas pirkėjus sutinka ir išlydi su šypsena, tad yra nuolatinių lankytojų, apsiperkančių tik šioje parduotuvėje. Tarp jų ir aš.

Nuoširdus AČIŪ už Jūsų dėmesį kiekvienam. Jūs branginate savo klientus, neparodydami aplinkiniams, kad ir Jums dažnai būna sunku, juk tenka atiduoti be galo daug jėgų ir kantrybės mums, „visuomet teisiems“, pirkėjams.

Būkite laimingi ir sveiki!

Atgal