VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

VISUOMENĖ

09.30. Ilgai lauktas... ir sulauktas

Mantas Šaltenis

Saulėtą rugsėjo 28-osios rytą į Lentvario pradinę mokyklą (Trakų r.) skubėjo ne tik mokiniai, mokytojai, bet ir Trakų r. savivaldybės merė Edita Rudelienė, administracijos direktorius Darius Kvedaravičius, Lentvario seniūnas Vytautas Rukšėnas, VšĮ Trakų futbolo klubas direktorius Virmantas Lemežis ir, kaip visada, su visais ir visur būnantis Lentvario bažnyčios klebonas kunigas Gintaras Petronis.

Kelias į lauko stadioną laisvas. Simbolinę juostą perkerpa: iš kairės - Lentvario pradinės mokyklos direktorė Ona Ramanauskienė, Trakų r. savivaldybės merė Edita Rudelienė, VšĮ Trakų futbolo klubas direktorius Virmantas Lemežis, o po dviejų vaikų - administracijos direktorius Darius Kvedaravičius

Visus traukė žaliapaklodis  stadionas. Jo laukta ne vienerius metus.

Mokyklos direktorė Ona Ramanauskienė tarė šiltus padėkos žodžius susirinkusiems ir, muzikai palydint, kartu su mere Edita Rudeliene, kitais svečiais perkirpo simbolinę stadiono atidarymo juostą.

Dabar kūno kultūros pamokos, sporto būrelių užsiėmimai vyks čia, sporto aikštelėje, po atviru, visada tyru Lentvario dangum.

Stadionas bus atviras Lentvario pradinės mokyklos pradinukams, norintiems žaisti krepšinį, futbolą, juolab kad VšĮ Trakų futbolo klubas mielai sutiko mokyti vaikus futbolo meno gudrybių.

337 šios mokyklos mokiniai, mokytojai dėkojo  Kūno kultūros ir sporto departamentui prie Lietuvos  Respublikos Vyriausybės, Trakų rajono savivaldybei, UAB  „Fortena“.

Be jų lauko stadionas dar ilgai būtų tik sapnuose.

Atgal