VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

VISUOMENĖ

09 17. Ji daro stebuklus

Kas  ji - Inga?Kas išties ji tokia? Daugeliui žmonių kyla šis klausimas, bet  vienodo atsakymo nepavyksta rasti... Vieni  ją vadina Angelu, kiti – Siųstuoju, taip ir nesupratę, kieno ranka palietė  žmogų bėdoje, palaikė sunkią minutę... Kažkam ji nuėmė sielos skausmą, kažkam išnyko depresija ar sunkios ligos simptomai, kažkas pakilo iš ligos patalo. Tokių  žmonių be galo daug, ir visi jie apie Ingą kalba su didžiule pagarba ir dėkingumo ašaromis akyse: Ji daro stebuklus.

Mes matome Ingą kaip patrauklią, švelnią ir  labai protinga moterį, turinčią neįprastų galių bei žinančią, kaip pagal pačios sudarytą metodiką pritaikyti praktikoje Visatos ir gamtos energiją bei pasiekti stulbinančių rezultatų.

Inga Hosroeva gimė ir užaugo Kaukaze, istorikės įsilavinimą įgijo Volgogrado Universitete (VGSPU). Būdama stiprios valios, tvirto charakterio bei nenumaldomo siekimo vedama, Inga skverbiasi į žinių pasaulį, tuo pačiu domisi ir šiuolaikinio mokslo pasiekimais įvairiose srityse. Jai rūpi pasaulinė istorija, astrologija, biologija, chemija, medicina. Senųjų kalbų mokėjimas suteikia galimybę studijuoti įvairių pasaulio šalių seniausias kultūras, religijas ir mokslus, ji skaito rankraščius ir senovines knygas, domisi archeologija. Kasdien Inga  eina prie užsibrėžto tikslo - kas buvo paslaptis, tampa žinoma.

Pasiekusi  atitinkamą lygį, remdamasi įgytomis žiniomis ir atradimais, Inga sudariusi genealią metodiką, kurią sėkmingai pritaiko praktikoje, padėdama žmonėms, turintiems įvairių bėdų bei negalių - nuima skausmą ir kančią, išlaisvina nuo priklausomybių, kai kuriais atvejais atitolina mirtį, padeda ieškoti be žinios pradingusių žmonių ir t.t.

Unikalus gebėjimas jausti dabartį ir matyti ateitį leidžia Ingai tiksliai nustatyti ir įvertinti susiklosčiusią padėtį bei rasti geriausią išeitį iš sunkiausios situacijos visose gyvenimiškose srityse.

Šiandien dėl savo pasiekimų Inga - plačiai žinoma asmenybė  tiek savo Tėvynėje, tiek  Rusijoje, kur šiuo metu gyvena, bei daugelyje Europos šalių, kur Ingą žino ir vertina kaip unikalu žmogų - NAUJOJO LAIKO ŽMOGŲ.

Straipsnį rengė įvairiose šalyse  gyvenantys įvairių tautybių  piliečiai, norėdami  pareikšti Ingai Hosroevai savo nuoširdžiausią dėkingumą už gautą visapusę  pagalbą  sudėtingais ir labai sunkiais gyvenimo momentais.

Jai galite parašyti [email protected]

Atgal