VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

VISUOMENĖ

03 21. Nuoširdi Žirmūnų pardavėja

Birutė Silevičienė

Žirmūnai – gražūs visais metų laikais, čia galima rasti kur pasivaikščioti atokiau nuo miesto transporto triukšmo ir užteršto oro.

Nors ir netikėtai pasnigus ir paspaudus švelniam šaltukui, kovas jau ritasi antron pusėn, nuo pat ryto vis dažniau skamba paukščių balsai. Balandžiai kapstosi, tuščiai ieško lesalo, mat žmonės maisto nemėto, nori matyti savo rajoną švarų.

Malonu pabūti gamtoje, kai saulutė jau dažniau pašviečia, čiulba grįžtantys paukšteliai.

Dažnai užsuku apsipirkti Žirmūnų gatvėje prie 106 numeriu pažymėto kiosko.

Su „Lietuvos aido“ skaitytojais“ mielai pasidalinsiu mano dėmesį jau senokai patraukusiu čia siūlomu plačiu asortimentu. Pirmiausia užsukau čia apsipirkti vaisių, daržovių, bet radau ir  gausią konditerijos prekių pasiūlą: skaniausių pyragų ir pyragaičių, sausainių ir kitokių saldumynų. Viskas šviežia ir skanu. Smagu save palepinti, o ir širdžiai mielus žmones negėda pavaišinti.

Nors čia pat nemažas prekybos centras, bet žmonės pirmiausia užsuka į šį kioską.

Džiaugiuosi susipažinusi su šio kiosko pardavėja Janina  Lajauskiene. Visus aplinkinius gyventojus pažįstanti, mielai pasiūlys prekių kiekvienam pagal pageidavimus, primindama, jog ji ir savaitgaliais čia visų laukia.

Mandagiai ir kultūringai aptarnaudama, nuoširdžiai bendraudama su žmonėmis, Janina niekuomet nestokoja klientų, o ir sveikatos patarimų duoda.

Nekartą girdėjau žmonių išreikštą padėką ir šypsenas, o kovo 8-ąją teikiamas gėles. Manau, kad tai džiugina.

Ačiū Jums, mieloji Janina, už nuoširdumą, sveikatos ir geros kloties!

Atgal