VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Kultūra

04.09. Kultūros ministras susitiko su Jungtinės Karalystės ambasadore

Kultūrinių saitų stiprinimo, bendrų projektų įvairiose kultūros ir meno srityse vystymo, bendradarbiavimo ugdant medijų ir informacinį raštingumą klausimai aptarti kultūros ministro Mindaugo Kvietkausko ir Jungtinės Karalystės ambasadorės Claire Lawrence susitikime pirmadienį.

„Dėkojame Jungtinės Karalystės Ministro Pirmininko komunikacijos tarnybai ir Vyriausybės komunikacijos centrui už mokymus ir konsultacijas apie strateginę komunikaciją, kaip įrankį kuriant efektyvų atsaką dezinformacijai. Tikimės tęsti glaudų bendradarbiavimą šioje srityje“, – sakė kultūros ministras. Susitikimo dalyviai pažymėjo esantys suinteresuoti bendrais projektais, padedančiais spręsti medijų raštingumo, kritinio mąstymo, atsparumo informacinėms grėsmėms stiprinimo klausimus.

Kalbėdamas apie kultūrinių jungčių stiprinimą, Ministras M. Kvietkauskas informavo apie šių metų spalio mėnesį rengiamas Lietuvos dienas Škotijoje ir 2020-aisiais planuojamos Lietuvos dienos Velse, taip pat apie artimiausius mūsų šalies vizualiųjų menų, literatūros, šiuolaikinio šokio pristatymus Jungtinėje Karalystėje.

Jungtinės Karalystės ambasadorė supažindino su svarbiausiomis ambasados vykdomomis programomis kultūros srityje.

Atgal