VALSTYBĖS LAIKRAŠTIS. ĮSTEIGĖ DR. J.BASANAVIČIUS 1917 M. VASARIO 28 D..

Kultūra

05.12. Jurbarke vyko miesto ir verslo dienos

Loreta Nikolenkienė,

Lietuvos žurnalistų sąjungos narė

Renginiai prasidėjo gegužės 4-ąją Jurbarko turizmo ir verslo informacijos centro salėje vieša diskusija – verslo forumu INTEGRACIJA. IDENTITETAS. INVESTICIJOS. 

Jurbarko gatves užliejo muzikos garsai

 Į šventę gausiai rinkosi miestiečiai ir Jurbarko svečiai

 Vyko susitikimas ir diskusija su atsakingais politikais, kurie formuoja regionų politiką Europos Sąjungos ir Lietuvos mastu, kaimynės savivaldybės pasidalino patirtimi, kaip pritraukti investuotojų, ambicingais planais dalinosi Jurbarko krašto verslininkai, o Jurbarko kultūros centras kvietė į šventinį koncertą, skirtą Motinos dienai. 
Gegužės 5 d., šeštadienį, šventiniai renginiai prasidėjo ankstų rytą Žvejų varžytuvėmis, o Kauno gatvę nuo pat ryto užlieję smulkieji verslininkai, amatininkai, tautodailininkai suko ir į gretimas gatveles ir kvietė į Amatų mugę.  Vyko Verslo paroda, karinių jūrų pajėgų orkestras sveikino jurbarkiškius ir miesto svečius, sveikinimus siuntė miesto meras ir svečiai. Įdomiai ir turiningai vyko Jurbarko bėgimas „Už galimybę judėti“, sportinės varžybos, Panemunių žiobrinės. 

Smulkieji verslininkai siūlė savo gaminius

 Dailės gaminių įmonės įspūdingi medžio gaminiai sulaukė didelio susidomėjimo

 Baikerių kolona drebino miesto centrą 

Ryškiomis spalvomis pasipuošė Kauno gatvė

Sėkminga verslo pradžia dažnai įtraukia visą šeimą

Nedidelius verslus turintys prekeiviai pristatė išskirtinius produktus: alų, žoleles, sveikuoliškus džiovintus užkandžius, brandintus sūrius su kmynais, vynu, ožrage, buvo gausu rankdarbių, įspūdingų medžio dirbinių. 
„Į Jurbarke vykstančias miesto ir verslo dienas atvykstu jau antrus metus, tad šiemet galiu pasiūlyti naujų sveikuoliškų produktų jurbarkiečiams ir miesto svečiams,“ - geros nuotaikos nestokojo kalbinta verslininkė ponia Veronika.
Žmonių skonis skirtingas, tad ir verslininkai tampa vis išradingesni, siūlydami naujo skonio ar sudėties produktus, o tai neretai tampa šeimyniniu verslu.
Vakarop vykusiame „Atvirame mikrofone“ galėjo dainuoti ir šokti visi, kas nori.

Atgal